Aktuellt

SIMRIS BYALAG INFORMERAR
Vår/Sommar 2019

Boulespelet startar - Torsdagen den 2 maj, kl 19.00
Alla är välkomna att provspela Boule! Det blir ingen tävling denna gång utan vi vill att så många som möjligt kommer och provar på detta trevliga sällskapsspel på lekplatsen i Simris. Byalaget bjuder på grillad korv med öl och läsk.

Midsommar firar vi Torsdagen den 20 juni, kl 18.00
Vi möts på lekplatsen i Simris, ta gärna med blommor så smyckar vi stången gemensamt. Ta också med valfri picknick och något att sitta på. Vi hoppas få hjälp med sång och dans. Grillmöjlighet finns på plats.

Simrisdagen – Lördagen den 3 augusti
I år fyller Simris Byalag 20 år! Det vill vi fira!
Det kommer att vara program (inkl årsmötet) från kl 13 och långt in på kvällen. Vi kommer att bjuda på olika aktiviteter, underhållning och mat. Utförligt program skickas och delas ut kring 10 juli. Reservera gärna denna lördag redan nu.

Bybor som har barn i åldern 2 – 13 ** se hit!!
Vi vill be er om hjälp! Det vore så roligt om vi kunde ha någon barnaktivitet denna jubileumslördag men vi i styrelsen har inga idéer. (Vi har för gamla barn helt enkelt.) Du/ni som känner att ni kan bistå med något hör av er till Annika i styrelsen så hjälps vi självklart åt med arrangemanget/en.
Annikas kontaktuppgifter är tel nr 070-2602204    
mejladr annika.simris@hotmail.com

Busshållplatsen Simris/Bjärsjövägen
Vi har fått information att busshållplatsen på väg 9 och 11, som var i farozonen, troligtvis kommer att vara kvar. Det var flera aktiva medlemmar från både Viarp och Simris och byalaget som agerade då det kom till vår kännedom att det var förslag på nedläggning. Vi väntar på ett offentligt besked från berörda parter att busshållplatsen Simris/Bjärsjövägen blir kvar.

Uppdatering av byalagets hemsida
Vi uppdaterar vår hemsida nu kontinuerligt och där finns bl a våra protokoll från senaste årsmötesprotokollet, augusti 2018, och framåt.

VÄL MÖTT till våra aktiviteter framöver!

Mailadress: simrisbyalag@telia.com
Grupper på Facebook där information läggs ut är: Simris i mitt hjärta    och    Simris Byalag Förening

Copyright © 2019 Simris Byalag | Webproduction Jonas Lindqvist, IT-Syd